Oberoende vilken typ av åkeritjänster som man behöver i Lund har Expressbolaget Budservice den kompetens som krävs för att godset på ett säkert sätt skall komma fram inom utsatt tid. Trots de högkvalitativa tjänsterna håller priserna ett konkurrenskraftigt pris som inkluderar täckande försäkringar om lasten skulle skadas.

Åkeri Lund har genom åren expanderats i omgång i takt med att allt fler internationella och inhemska företag har etablerat sin verksamhet i staden. Eftersom produktionen har ökat har även behovet av säkra transporter blivit mer efterfrågat. Expressbolaget Budservice har i och med utvecklingen anpassat sina tjänster för att kunna möta kundernas önskemål och den erfarna personalen fortbildar sig kontinuerligt. Oavsett om transportvaran är kall, varm, tung, lätt eller ömtålig fokuserar åkeriet i Lund på gott kundbemötande, prisvärdhet och kvalitet.

Åkeri i Lund ExpressbolagetTransport av allt från motorcyklar till kemikalier

I Lund finns flertalet olika företag som har specialiserat sig på åkeri, men genom att kontakta Expressbolaget Budservice garanteras man förstklassiga tjänster. Samtliga förare är erfarna fackmän som är fullständigt kvalificerade att transportera olika typer av gods, allt från livsfarliga kemikalier till fryst mat. De miljöcertifierade fordonen som används vid leveranserna är anpassade för olika ändamål och klarar av långa transporter.

Förutom stadens växande näringsliv har även bil- och motorsport alltid varit en gren som har intresserat ortsborna. För att säkert kunna transportera fordon såsom rallybilar och motorcyklar krävs att åkeriets chaufförer besitter såväl kunskap som vana. Exempelvis om en motorcykel ska transporteras till loppet Isle of Man Tourist Trophy i England behöver företagets förare ha vetskap om hur tullen fungerar, planera färden för att lasten skall komma fram i tid och se till att motorcykeln inte skadas under fraktningen.

Sammanfattningsvis är Expressbolaget Budservice ett av de starkaste företagen inom åkeri i Lund. Kunderna lovas alltid den bästa möjliga servicen och den tillmötesgående personalen förbättrar ständigt sina tjänster för att de unika önskemålen skall kunna förverkligas i praktiken. Med en brinnande passion arbetar teamet tillsammans för att alla transporter, oavsett storlek och avstånd, säkert skall komma fram i god tid.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *