Fyrhjulingar har blivit allt populärare under det senaste årtiondet och finns i stort sett på de flesta gårdarna i landet. Terrängfordonen kallas även för ATV, vilket är en förkortning av ”All Terrain Vehicles”. ATV är förträffliga maskiner för användning i skogsbruk, vardagssysslor och jordbruk. På ATV i Helsingborg arbetar man utgående från en ambition om att kunderna skall hitta rätt fordon för syftet samt att det har en lämplig utrustning. Den kunniga personalen ger även i samband med köpet goda råd i syfte att förebygga olyckor. De utför även nödvändigt underhåll för att optimera fordonets livslängd.

ATV i HelsingborgSkräddarsydda helhetslöningar oberoende ATV-köp

ATV i Helsingborg har en lång erfarenhet av branschen och garanterar därmed att de besitter gedigen kunskap om vad som fungerar och passar för olika kundgrupper. Genom att enbart samarbeta med kända varumärken kan kunden känna sig trygg i köpet. Alla kunder behandlas med stor respekt och ges service av hög kvalité oavsett om köpet gäller ett begagnat eller nytt fordon.

De fyrhjulingar som erbjuds finns i flertalet olika prisklasser och storlekar, vilket innefattar allt från 1000 kubiks ”monster”-fyrhjulingar till 50 kubiks barnfyrhjulingar. Tillbehör som finns till förfogande för de olika terrängfordonen är exempelvis plogpaket, hasplåtar och skogsvagnar. Garantin ligger vanligtvis på 3 eller 5 år och omfattar normalt allt förutom slitagedelar, såsom bromsbelägg och däck. Bra att veta är att garantin inte omfattar skador på plastkåpor eller övriga blessyrer som uppstår av yttre påverkan.

Förutom en butik med begagnade och nya fordon finns en topputrustad verkstad med många års kännedom av de fyrhjulingar som säljs. Dessutom tillhandahålls ett eget tillbehörslager, ett stort utbud av reservdelar och en webbshop med ett brett sortiment. Med alla dessa tjänster tillgängliga på ett enda ställe får kunden skräddarsydda helhetslösningar oberoende om det gäller service, nyköp, tillbehör, reparationer eller reservdelar.