Funderar du på att ta förarbevis på något fordon, som lagen kräver eller för att du vill utvidga dina kunskaper för att ta vidare licens eller legitimation i Malmö med omnejd, så finns vi till för dig.

Du kanske vill köra snöskoter på fjällsemester eller vill använda en terränghjuling för att forsla timmer i skogen. Har du kanske drömmar om att hyra båt i en fiskeby vid Medelhavet under semestern eller ta förarbevis på moped klass ll; du når dina mål via oss.

Vi har ett stort utbud av förarbevis-kurser med kontinuerlig antagning för utbildning i grupp eller om du föredrar att studera med ett individuellt studieupplägg. Eftersom, alla har olika förutsättningar att studera beroende på var man är i livet, så erbjuder vi även fördelaktiga betalningsalternativ, som passar alla.

Det ska vara enkelt att ta förarbevis i Malmö, så vi skräddarsyr gärna din kurs med bästa förutsättningarna för att just du ska lyckas med ditt förarbevis.

Lektioner och seminarier hålls i våra moderna lärosalar i Malmö och online, så du kan välja om du vill delta på distans via internet eller komma till vårt lärosäte.

Titta in på vår hemsida Förarbevis i Malmö, så att du läsa om hur du kan ta de förarbevis i Malmö du vill ha. Kontakta oss gärna per telefon och e-post, för att komma igång med din förarbeviskurs, så snart som möjligt.

Du är värd att satsa på. Vi vill att du ska kunna köra det fordon, som du önskar med behörig kunskap. Ett förarbevis öppnar vägen till nya möjligheter.