När du vänder dig till oss på Erikssons trafikskola i Malmö, ser vi till att du kommer igång med körkortet. Vi vet om att detta kan vara ett jobbigt moment för många och därför ser vi till att lotsa dig genom processen med att skaffa körkort. Du behöver ett körkortstillstånd innan du skriver in dig på vår körskola. Detta för att vi ska kunna övningsköra med dig lagligt. Om du inte har gjort någonting olagligt, är det inte några som helst problem för dig att få ett detta dokument. Har du däremot en historia i ryggsäcken, kan det bli lite krångligare och i värsta fall får du vänta något år.

Körkortstillstånd i MalmöVi ser även till att du genomför en synundersökning när du vänder dig till oss. Ibland kan man även behöva ett läkarintyg om man har specifika åkommor eller sjukdomar som kan påverka ens körförmåga. Vi tar dig steg för steg när du behöver Körkortstillstånd i Malmö och du kommer alltid att få den bästa hjälpen vi har att erbjuda.

Du kan känna dig trygg när du väljer oss. Vi utbildar även i trafiksäkerhet så att du kan bidra till att göra Malmös trafik tryggare. Vi har genomgått alla utbildningens steg många gånger förut. Därför vet vi hur det fungerar och vad du behöver göra för att få alla punkter avklarade så att du kan få ditt körkort. Du är alltid välkommen att skriva in dig för våra utbildningar, som vi kan erbjuda med god kvalité. Vi vill att du skall lyckas, och hjälper dig därför fullt ut.