Alla bilar behöver någon sorts service regelbundet. Intervallerna för servicen varierar. En del bilar behöver service varje 1500 mil, en del vid 2000 mil och ytterligare en del vid 3000 mil. Oftast är det dock så att det är miltal eller antal år mellan service som styr. Det kan exempelvis vara service varje 2000 mil, eller 2 år, vilket som kommer först.

Är man bosatt i Lund kan man hitta prisvärd och proffsig service hos www.bilservicelund.nu, så tänk på att kontakta dem när det börjar bli dags.

Bilservice i LundVad ingår?

Det finns bilservice i Lund för alla möjliga bilmärken. Av den anledningen är det förstås mycket viktigt att hitta en verkstad som förstår sig på just din bil. Problemet med att anlita en auktoriserad verkstad, alltså en märkesverkstad, är att dessa är ganska dyra och servicen blir därmed kostsam. Mindre verkstäder är som regel alltid billigare, men då gäller det att de har tillgång till den utrustning som krävs för att serva bilen. De måste exempelvis ha rätt programvara för att kunna analysera felkoder som bilens datorer lagrar, samt att på samma sätt kunna ladda in ny programvara för någon av bilens funktioner om detta skulle behövas. Ibland lanseras det programvaruuppdateringar till bilarna som på olika sätt förbättrar bilens egenskaper.

Vissa serviceverkstäder kan också rekonditionera din bil, det vill säga tvätta och städa den. När bilen ska tvättas är det viktigt att rätt produkter används för att bilen ska bli så rengjord som möjligt, både vad gäller bilschampo, vax och polish. Allt detta och mycket mer kan du få hjälp med vid en bilservice i Lund. Därför rekommenderar vi starkt att kontakta An Auto center för att hjälpa er på smidigaste sättet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *